top of page
Kids Racing

Tijdensschoolse opvang

FF denken nog

Tijdens schooltijden opvang voor thuiszittende kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Geen enkel kind alleen thuis

In Amsterdam zijn ruim 8000 kinderen 'thuiszitter'. Dit betekent dat kinderen niet of minder naar school gaan, bijvoorbeeld omdat er nog geen plek is voor een passende plek of omdat onderwijs op dit moment teveel vraagt van een kind. Fier biedt juist voor deze kinderen (en gezinnen) opvang gedurende schooltijden, zodat geen enkel kind alleen thuis hoeft te zitten.

SAMEN SPELEN TIJDENS SCHOOLTIJDEN

Tijdens schooltijden

Ons pedagogisch beleid is ontwikkeld door professionals en onze medewerkers zijn getraind in specifieke methodieken, zodat wij elk kind in zijn/haar kracht zetten.

Terug naar school

Het doel is natuurlijk altijd dat kinderen terug naar school gaan. Maar dit is soms niet direct mogelijk. Wij werken samen met professionals om stapsgewijs het kind te helpen weer naar school te gaan!

Aandacht & Plezier

De groep bestaat uit zes kinderen en twee pedagogen. Zo hebben wij voldoende aandacht voor elk kind om samen te spelen en plezier te maken. 

BSO+

Tijdens schooltijden

De ochtendclub begint om 09.00 uur en 

Kids Playing Tug of War
Weekend Club

WEEKEND+

Op zaterdag en zondag avonturen beleven

In het weekend is Fier open en organiseren wij leuke activiteiten: van creatieve knutselwerken, speurtochten tot andere thema-activiteiten. En natuurlijk is er voldoende tijd om lekker vrij te spelen. Dit is niet alleen voor de kinderen leuk, maar ook voor ouders. Zo hebben zij in het weekend tijd voor zichzelf of de andere kids in het gezin.

Je kind aanmelden?

Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen! Misschien wil je eerst een kijkje nemen op onze locatie? Vraag dan een rondleiding aan.

Contact
Anchor 1
bottom of page