Ons team

Maak kennis met ons enthousiaste en deskundige team!

Het Team

IMG_0874_edited.jpg

Hanna

Specialistisch Pedagogisch Medewerker

Hanna is een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en zij volgt nu ook de Master Orthopedagogiek. Hanna heeft binnen de kinderpsychiatrie, dagbehandeling en reguliere buitenschoolse opvang gewerkt. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met veel verschillende soorten problematiek, zoals ASS, ADHD en andere gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.
Hanna vindt het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen op hun manier, op hun eigen tempo. Zij geniet met name van de eerlijkheid van kinderen en hun unieke kijk op de wereld! 

IMG_0875.jpg

Fenna

Stagiaire Speciaal Pedagogisch Medewerker

Fenna volgt de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Na eerdere stages en werkervaring binnen de kinderopvang en het speciaal basisonderwijs, versterkt Fenna het team van Fier! Fenna heeft engelengeduld, houdt van spelletjes doen en heeft altijd een luisterend oor voor de kinderen.

IMG_0876.jpg

Maura

Stagiaire Speciaal Pedagogisch Medewerker

Maura is studente Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Maura heeft gewerkt met kinderen binnen het basisonderwijs en wilde meer ervaring opdoen met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Maura versterkt met haar sportiviteit, humor en enthousiasme het team van Fier.

IMG_0876.jpg

Hier komt binnenkort onze nieuwe collega!

Locatiecoordinator

Binnenkort start onze nieuwe locatie coordinator! 

JOBS

Wil jij hier tussen staan?

Ben jij de topper die ons team komt versterken? Wacht dan niet af en stuur gelijk een mailtje (met CV en korte motivatie) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!