Ons team

Maak kennis met ons enthousiaste en deskundige team!

Het Team

Laurien

Laurien is een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en de oprichtster van Fier. 

Als je met kinderen werkt kun je echt verschil maken, vindt Laurien. Als je samenwerkt met ouders en een band opbouwt met kinderen, kun je écht impact maken op het leven van een kind. Laurien gunt elk kind een zorgeloze jeugd en hoopt daar met Fier een steentje aan bij te dragen! 

Meer weten over Laurien? Lees dan hier verder!

Oprichtster

Hanna

Hanna is een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en zij volgt nu ook de Master Orthopedagogiek. Hanna heeft binnen de kinderpsychiatrie, dagbehandeling en reguliere buitenschoolse opvang gewerkt. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met veel verschillende soorten problematiek, zoals ASS, ADHD en andere gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.
Hanna vindt het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen op hun manier, op hun eigen tempo. Zij geniet met name van de eerlijkheid van kinderen en hun unieke kijk op de wereld! 

Coming Soon

Fier is een jonge, groeiende organisatie. Binnenkort kunnen wij met veel trots jullie voorstellen aan nog meer collega's, waaronder specialistisch pedagogische medewerkers en stagiaires!

Specialistisch Pedagogisch Medewerker

JOBS

Wil jij hier tussen staan?

Ben jij de topper die ons team komt versterken? Wacht dan niet af en stuur gelijk een mailtje (met CV en korte motivatie) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!