top of page

Ons team

Maak kennis met ons enthousiaste en deskundige team!

Het Team

IMG_0874_edited.jpg

Hanna

Specialistisch Pedagogisch Medewerker

Hanna is een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en zij volgt nu ook de Master Orthopedagogiek. Hanna heeft binnen de kinderpsychiatrie, dagbehandeling en reguliere buitenschoolse opvang gewerkt. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met veel verschillende soorten problematiek, zoals ASS, ADHD en andere gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.
Hanna vindt het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen op hun manier, op hun eigen tempo. Zij geniet met name van de eerlijkheid van kinderen en hun unieke kijk op de wereld! 

IMG_0875.jpg

Fenna

Stagiaire Speciaal Pedagogisch Medewerker

Fenna volgt de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Na eerdere stages en werkervaring binnen de kinderopvang en het speciaal basisonderwijs, versterkt Fenna het team van Fier! Fenna heeft engelengeduld, houdt van spelletjes doen en heeft altijd een luisterend oor voor de kinderen.

IMG_0876.jpg

Maura

Stagiaire Speciaal Pedagogisch Medewerker

Maura is studente Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Maura heeft gewerkt met kinderen binnen het basisonderwijs en wilde meer ervaring opdoen met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Maura versterkt met haar sportiviteit, humor en enthousiasme het team van Fier.

Coos

Locatiecoördinator Rembrandt & Vondel

Als locatiecoödinator zorgt Coos ervoor dat alles op rolletjes verloopt; van het pedagogisch beleid tot alle praktische en operationele processen! Coos heeft een achtergrond in de jeugdzorg, waarbij ze kinderen zowel in de thuis- als schoolsetting ondersteunde. Met haar betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid weet ze het beste uit kinderen te halen en bouwt ze sterke samenwerkingen op met ouders en hulpverleners. 

 06 51 664 711

JOBS

Wil jij hier tussen staan?

Ben jij de topper die ons team komt versterken? Wacht dan niet af en stuur gelijk een mailtje (met CV en korte motivatie) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Derkinderenstraat 106,

1061 VX Amsterdam

VOLG ONS

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

KVK: 90314468
IBAN: NL 92RABO 0361132794

Bekijk hier de GGD inspectierapporten van Fier Rembrandt

Bekijk hier de GGD inspectierapporten van Fier Vondel

Bekijk hier de GGD inspectierapporten van Fier Wester

Bekijk hier de GGD inspectierapporten van Fier Mees

Bekijk hier de GGD inspectierapporten van Fier Rink​​

WhatsApp Image 2023-11-02 at 4.35.51 PM (3).jpeg
bottom of page