top of page

Over ons

Wij geloven dat een BSO meer is dan een opvangplek. Het is een plek waar kinderen vriendschappen opbouwen, avonturen beleven en zich ontwikkelen. Wij zetten daarom onze expertise in, zodat ook kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte dit niet hoeven te missen!

Missie

Door een sterk pedagogisch beleid kunnen wij elk kind ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling en stimuleren wij hun zelfontplooiing. Een goede samenwerking met ouders is daarbij essentieel, want opvoeden doe je samen. Het is daarom belangrijk dat Fier een verlengstuk is van thuis en school, zodat er zoveel mogelijk eenheid en consistentie is voor het kind. Om dit te bereiken werken wij met gekwalificeerde, kundige professionals en is er binnen Fier continu aandacht voor het verdiepen van kennis en persoonlijke/professionele ontwikkeling van de pedagogische medewerkers.

Onze kernwaarden

We bieden voorspelbaarheid en regelmaat door te werken met planborden, beloningssystemen en timers. Onze medewerkers zijn begripvol en consequent en houden de individuele behoeften van het kind altijd in ons achterhoofd. 

ZORGZAAM

Elk kind is uniek en verdient het om zichzelf te zijn en lekker in zijn/haar vel te zitten. Door een positieve, deskundige en liefdevolle aanpak kunnen wij voor doen wat nodig is en stimuleren wij het zelfvertrouwen.

AUTHENTIEK

Wij vinden het belangrijk dat elk kind plezier heeft en zich ontwikkelt door middel van spel. Bij Fier is er ruimte voor de eigen interesses van het kind en samen gaan wij op zoek naar nieuwe avonturen. 

PLEZIER

We investeren in het opbouwen van een band met de kinderen, zodat het voelt als thuiskomen als ze bij ons zijn. Iemand die na schooltijd een luisterend oor biedt en troost geeft als dat nodig is. Ook op momenten dat het even moeilijk is. 

VERBONDEN

Buitenschoolse opvang Fier
bottom of page